Deelnemers Ui en Peen manifestatie 2014

Deelnemers 2014

Op 26 augustus 2014 komt de uienwereld bijeen in Lelystad. Via demonstraties, proefvelden met plant- en zaaiuien en de vakbeurs delen de diverse deelnemers hun kennis en producten met de bezoekers.

Wilt u als bedrijf ook deelnemen aan de Ui & Peen Manifestatie? Neemt u dan contact op met de afdeling Verkoopondersteuning van Agrifirm Plant (088 488 12 10). Zij kunnen aangeven welke mogelijkheden er voor u zijn om deel te nemen aan deze dag.

logo inc wordmark JPG.jpg Agrifirm Plant

Agrifirm Plant biedt advies over en kennis van de teelt van gewassen: van zaaigoed en meststoffen tot gewasbescherming en specifieke agrarische gebruiksbenodigdheden.

Agrio Staand Tzwart.png Agriverfcpo.JPG AgroVent logo.jpg AM-LOGO-FC.png

Akker is het enige landelijke onafhankelijke vakblad speciaal voor akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers. Het brengt diepgaande vakinformatie. Belicht kansen en bedreigingen van nieuwe ontwikkelingen. Laat collega’s aan het woord over hun praktijkervaringen in rijk geïllustreerde reportages. Brengt prikkelende opiniestukken en visies die bijdragen in de meningsvorming waardoor het ondernemerschap aangescherpt wordt. Akker verschijnt 11 keer per jaar tegen een uitermate zacht prijsje.

AkkerWijzer Logo.jpg

Akkerwijzer.nl is puur akkerbouw en niets anders. Het is het enige onafhankelijke digitale platform speciaal voor akkerbouwers en vollegrondgroentetelers. Gratis, zonder toegangscodes. Het brengt de actuele informatie uit het veld in korte krachtige berichten en informatieve video’s. Het houdt de sector op de hoogte van de laatste stand van zaken uit het veld. Bundelt uit zeer betrouwbare bronnen alle digitale informatie per teelt. Volgt en analyseert de marktprijzen en -tendensen. Twee keer per week verschijnt de gratis digitale nieuwsbrief. Klik  hier om u aan te melden.

naaktgeboren_logo (kaal).jpg Logo BASF.jpg
BCS_Logo_Cent_RGB.jpg Belchim.png BlggAgroXpertus_LG_rgb.jpg Groeiend inzicht

De belofte van BLGG
BLGG is uw informatieleverancier en kennispartner voor de akker- en tuinbouw, melkveehouderij en glastuinbouwsector. We helpen u belangrijke gegevens te verzamelen en de juiste verbanden te leggen, zodat u inzicht krijgt in uw bodem- en gewasgezondheid, bemesting, voederwaarde en voedselveiligheid. Met een compleet pakket van monstername, innovatieve analyses en heldere adviezen op maat kunt u het productieproces op uw bedrijf bijsturen. Zo krijgt uw vee of het gewas exact dát wat ze echt nodig heeft. En bent u verzekerd van een zo hoog mogelijke opbrengst en kwaliteit, tegen zo laag mogelijk kosten.

Trots werken aan groei
BLGG is er voor de ondernemer die zich met hart en ziel inzet voor zijn bedrijf en zich verantwoordelijk voelt voor zijn omgeving. Daar horen de beste cijfers en adviezen bij. Met elkaar staan we immers voor de enorme uitdaging om iedereen in de wereld van gezond voedsel te voorzien, zonder schade aan te richten aan het milieu. Binnen een internationaal groeiende organisatie - met bijna 100 jaar aan ervaring - werken we aan producten en diensten die even praktisch als vernieuwend zijn. Ze zijn het resultaat van alledaagse kennis uit het veld, onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek. Meer zekerheid kunnen we u niet geven. Wel meer inzicht, met een groeiend rendement als vooruitzicht. Groei, waar u als ondernemer trots op kunt zijn.

Certis.png logo_Countus_RGBjuist 2011 drukwerk.jpg Logo De Groot en Slot nwe huisstijl 2011.jpg holaraslogo.png hoza2.png mechatecbox handling systems.png NiZ_kleur.png Nufarm Logo.jpg logo ttw middelmaat.JPG

Praktijkonderzoek Plant & Omgeving richt zich op co-innovaties met partners uit de landbouwsectoren, wetenschap, bedrijfsleven en overheid. PPO analyseert vragen over teelt en bedrijfsvoering en vertaalt deze naar toepasbare innovaties in de productieketen.


SeminisLogo_CMYK.png Syngenta-logo-Colour.png Logo uienhandel.com rgb.jpg DAS_Logo_BW nieuw.jpg logo_Weevers.png farmstore-logo.png VH_NL-zentriert-JPEG-RGB.JPG
deltagigant (4).jpg

Mede dankzij de goede resultaten van Delta Gigant op de rassenlijsten van de afgelopen jaren, hebben dit jaar al veel uientelers gekozen voor uienzaad van Delta Gigant voor 2015. Wilt ook u het aankomende jaar Delta Gigant telen, of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.